Biedrība “Lucavsala” rīko informatīvus pasākumus

Salu apkaimju iedzīvotājiem, lucavsaliešiem, rīdziniekiem svarīgi pēc iespējas vairāk izzināt arī mobilitātes jautājumus. 2/3 rīdzinieku kovida vīrusa dēļ ir vismaz daļēji mainījušies pārvietošanās paradumi, tai skaitā, 22% aptaujāto biežāk pārvietojas kājām, 9% biežāk brauc ar velosipēdu, 1,3% biežāk izmanto elektrisko skrejriteni un citus koplietošanas pārvietošanās veidus. Tāpēc ikviens no jums aicināts piedalīties visu interešu iekļaujošās biedrības “Lucavsala” informatīvās sanāksmēs par pārvietošanās mobilitātes jautājumiem apkaimē: klātienē – 17.08., trešdien, no plkst. 15.30 Puškina ielā 11, vai pieslēgties mums Facebook, Zoom platformās šajā pašā laikā. Piedalīsies dažādi dalībnieki, arī pilsētas atbildīgie.

Nākošā informatīvā sanāksme sekos turpat – 17.08., trešdien, no plkst. 16.30 Puškina ielā 11, vai pieslēdzoties mums Facebook, Zoom platformās šajā pašā laikā. Uzlabojot infrastruktūru Lucavsalas labiekārtošanai tiks pastāstīts, vizuāli parādīts, kā noris projekts Laivu ielas, jaunās ielas izbūvei pie veikala “KSenukai”. Tāpat tiks pārspriests, kā iekļausies vietējās apkaimes kopienas Koprades telpas projekts kopējā tās puses attīstībā. Par kopprojektu vairāk šeit: https://balso.riga.lv/projekti/koptvides-un-koprades-telpa-kopprieks-lucavsala

Apkaimju iniciatīvu līdzdalības un piederības veicināšanas projekta “Lucavsala – mijiedarbība dažādībā” ietvaros vēl notiks:

Ceturtdien, 18.08. – Informatīvais pasākums par  izstrādājamo vīziju  Lucavsalas attīstībai;

Trešdien, 24.08. – Lucavsalas apkaimes 2. forums Lucavsalas ielā 43, Pļavā, pie airēšanas bāzes.

Informatīvie pasākumi tiks translēti Facebook kontos Lucavsalas ekokopiena, Lucavsalas biedriba u.c.

Uz satikšanos!

Projekts tiek līdzfinansēts Rīgas pilsētas Sabiedrības integrācijas programmas ietvaros.