Februāra “NVO nama ziņas” ir klāt!

“Šī gada februārī mēs piedalījāmies Dziesmu un deju svētku skatē un ieguvām augstāko pakāpi! Esam piedalījušies visos Dziesmu un deju svētkos gandrīz 20 gadu garumā! Tagad aktīvi gatavojamies šī gada svētkiem. Pagājušajā vasarā piedalījāmies skaistajā folkloras festivālā “Baltica”, kas norisinājās vairākās Latvijas pilsētās. Vēl – esam ierakstījuši mūsu jauno kompaktdisku, kurā skan ukraiņu un krievu dziesmas. Arī ar to mēs ļoti lepojamies!” tā par “Tradicionālās kultūras centra “Rada”” sasniegumiem stāsta tā vadītāja Olga Gabrjuna.

Februāra “NVO nama ziņu” numura ievadā iepazīstinām ar biedrību “Tradicionālās kultūras centrs “Rada””, kuras mērķu sarakstā ir gan integrācijas ideju attīstīšana, gan Latvijā dzīvojošo mazākumtautību etniskās identitātes un kultūras mantojuma saglabāšana. Lai uzzinātu plašāk par biedrību un tās darbību, uz sarunu aicinājām “Rada” valdes priekšsēdētāju Olgu Gabrjunu.  

Lai iepazītu biedrību “Tradicionālās kultūras centrs “Rada””, aicinām izlasīt pilnu interviju!

Vēl izdevumā atradīsiet ziņas par gaidāmajiem semināriem un pasākumiem NVO namā, NVO aktualitātes, informāciju par izsludinātajiem projektu konkursiem un citas noderīgas ziņas!

Ieskatieties februāra “NVO nama ziņās”