21. februārī bezmaksas lekcija par apdares materiāliem “Koka Rīgā”

,

Koka ēku renovācijas centrs KOKA RĪGA aicina interesentus uz aizraujošu un noderīgu lekciju par dabīgajiem apdares materiāliem. Dabīgās krāsas, jeb tā sauktās „tradicionālās” krāsas, ir tās krāsas un apdares materiāli, kas tiek pagatavoti no dabā sastopamajiem iežiem  pēc senatnē izstrādātām un laika gaitā pārbaudītām receptēm un tehnoloģijām.

Lekcija būs interesanta ikvienam, bet jo īpaši cilvēkiem, kas savā dzīves telpā vēlas elpot krāsu izgarojumu nepiesārņotu gaisu, izvēlēties dabai draudzīgus un ilgtspējīgus materiālus, ka arī tiem, kas vēlas samazināt apdares darbu izmaksas un izmēģināt remontdarbus veikt paši saviem spēkiem, jo pieredzes bagātais lektors Uldis Štrauss dalīsies gan teorētiskajās zināšanās, gan dažādos praktiskajos knifos.

Ar šo lekciju KOKA RĪGA uzsāks lekciju ciklu, kas veltīts praktiskajai koka ēku uzturēšanai un renovācijai. Šajā ciklā paredzētas lekcijas par vēsturisko ēku siltināšanu, regulāri veicamajiem darbiem fasādes sakopšanā, lineļļas krāsām un vaskiem, kā arī namīpašnieku pieredzes stāsti, kas iedvesmos nebaidīties ķerties pie sen atliktajiem renovācijas darbiem.

Lekcijas norises laiks un vieta: 21. februāris plkst. 18.00  koka ēku renovācijas centra KOKA RĪGA telpās Krāsotāju ielā 12.  Dalība bez maksas.

Pieteikšanās, rakstot e-pastu uz irita.antonevica@riga.lv