Nodibinājuma “Caritas Latvija” aicina uz pasākumiem

Nodibinājums “Caritas Latvija”, projekta ietvaros “Esam kopā! Atbalsta pasākumi Ukrainas civiliedzīvotājiem”, piedāvā daudzveidīgu programmu, kā atbalstu Ukrainas civiliedzīvotājiem Latvijā. Projekta mērķis ir veicināt Ukrainas civiliedzīvotāju, kas ir pusaudži un bērni, kā arī viņu ģimenes locekļu sociālo iekļaušanos Latvijas sabiedrībā.

Sešu mēnešu garumā, sākot no šī gada jūlija un līdz pat decembrim, plānotas vismaz 142 dažādas aktivitātes- daudzveidīgas nodarbības, pasākumi un ekskursijas, kā arī 1 nometni skolēnu brīvlaikā, lai stiprinātu latviešu valodas pielietošanu ikdienā, attīstītu piederības un identitātes sajūtu Latvijas sabiedrībai un veidotu kopienu, kurā ikviens ir vērtība.

Uz nodarbībām aicinām Ukrainas civiliedzīvotājus, īpaši bērnus, jauniešus, kā arī Latvijas bērnus un jauniešus. Projekts tiek veidots, lai jaunieši un citi projektā iesaistītie iegūtu iespēju attīstīties, apgūt latviešu valodu, kā arī jaunas prasmes un iemaņas un veidotu izpratni par Latviju un mūsu cilvēkiem. Nodarbības vada pieredzējuši skolotāji, kuri brīvā un mājīgā atmosfērā palīdzēs ikvienam apgūt jaunas prasmes un labi pavadīt laiku!

Izziņojam septembra nodarbību plānu, visas nodarbības ir bezmaksas, ar iepriekšēju reģistrēšanos – ŠEIT.

Kafijas/tējas pauzes tiks nodrošinātas!

Nodarbību norises vieta: Caritas Jauniešu centrs, Ojāra Vācieša ielā 6, k-4, Rīga

Papildus informācija:

 

“Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.”