Rīgas Diabēta biedrība aicina uz semināru Botāniskajā dārzā

Attēla autors: Rīgas Diabēta biedrība

Izmantojot vasaras sezonas priekšrocības, Rīgas Diabēta biedrība sestdien, 20. jūlijā, pulksten 12.00 aicina uz ārtelpu semināru “Uzlādē baterijas ar fitnesa treniņu un veselīgu maltīti” Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā.

Seminārs plānots divās daļās:

  • pirmajā daļā notiks vieglas intensitātes fitnesa treniņš, kas palīdzēs izkustināt un uzmundrināt ķermeni;
  • otrajā daļā būs iespēja gatavot kopīgu maltīti un uzzināt vērtīgu informāciju par veselīgu uzturu, gatavojot salātus vai vrapu un čia sēklu desertu.

Treniņu vadīs, par uzturu stāstīs un ar ēdienu receptēm dalīsies sertificēta fitnesa trenere un uztura speciāliste Kristīne Brokāne.

Pasākuma plānotais garums – divas stundas.

Dalībniekiem ir lūgums ģērbties ērtā, laikapstākļiem atbilstošā apģērbā.
Nokrišņu gadījumā fitnesa treniņš tiks organizēts iekštelpās un ēst gatavošana norisināsies lapenē.

Pasākumam jāreģistrējas iepriekš, aizpildot pieteikuma anketuŠEIT  vai pa tālruni 26202028.

Pasākuma dalībniekiem nav jāiegādājas ieejas biļetes. Dalībnieki tiks sagaidīti pie dārza ieejas no pulksten 11.40 līdz 12.10.

Pasākums norisināsies Latvijas Universitātes Botāniskā dārza teritorijā Kandavas ielā 2, ieeja dārzā no Kandavas ielas, aiz “Circle K” degvielas uzpildes stacijas.

Uz Latvijas Universitātes Botānisko dārzu var nokļūt ar sabiedrisko transportu:

  • tramvaju nr. 1, 5
  • trolejbusu nr. 9, 25
  • autobusu nr. 4, 4z, 21, 37, 38, 39, 41, 46, 54, 63.

Šis ir trešais no četriem semināriem pasākumu ciklā, ko Rīgas Diabēta biedrība organizē projektā “Iesaisties un izkusties!”. Projekts tiek līdzfinansēts Rīgas pilsētas Sabiedrības integrācijas programmas ietvaros.

Lai uzzinātu jaunumus un informāciju par nākamajiem biedrības pasākumiem, pieseko facebook.com/diabetsriga vai instagram.com/diabetsriga.