NVO nams pošas uz Apkaimju svētkiem Nordeķu parkā!

NVO nams turpina uzsākto tradīciju – doties ārpus nama telpām, šogad piedaloties Apkaimju svētkos, kas notiks sestdien, 24. augustā, no plkst. 11.00 Nordeķu parkā!

Interesenti varēs uzzināt visu par un ap NVO namu, tā piedāvātajām iespējām un darbību. NVO nama stendā tiks gaidīti gan lieli, gan mazi apmeklētāji, lai piedalītos:

videi draudzīgā aptaujā “Kas ir NVO?”
radošā konkursā “Kas slēpjas aiz 3 burtiem N, V, O?”
spēlē “Atpazīsti NVO namu!”.

NVO nams Apkaimju svētkos piedalīsies kopā ar saviem draugiem no NVO vidus – divām biedrībām – “Cita Rīga” un Radošā biedrība “Maare”, lai kopīgi iepazīstinātu gan ar šo biedrību, gan NVO nama darbību.

Kopā ar Radošo biedrību “Maare” aicināsim uz krāsainu origami darbnīcu, kuras moto būs: “NVO nams – vieta, kur mīl NVO idejas!” Šajā darbnīcā ikviens varēs iepazīt origami mākslas noslēpumus un izveidot savus unikālos darbus, piedaloties kopīgā radošajā procesā.

Savukārt biedrība “Cita Rīga” piedāvās tematisku radošo darbnīcu, kas būs veltīta Iļģuciema, Dzirciema un Imantas apkaimēm. Darbnīca ļaus iepazīt šo apkaimju bagāto kultūrvēsturisko vēsturisko mantojumu, tām raksturīgās un kopīgās iezīmes.

Nāciet un pievienojieties mums Nordeķu parkā, lai kopīgi svinētu, radītu un iepazītu NVO nama un mūsu draugu aktivitātes!

Plašāka informācija par Apkaimju svētkiem var uzzināt mājaslapā vasara.riga.lv