Eiropas Savienība finansē Ukrainas bērnu integrācijas projektu Latvijā

Rīga, 15. maijs, 2024 – Eiropas Savienības Patvēruma, migrācijas un integrācijas fonds nodrošina finansējumu projektam, kas veltīts Ukrainas bērnu integrācijai Latvijas kultūrtelpā. Pasākuma mērķis ir sekmēt integrāciju, izmantojot dažādas radošas, izaugsmi veicinošas un praktiskas aktivitātes.

✅ Radošā biedrība “Priekumus” piedāvā bezmaksas apzinātības un radošuma nodarbību ciklu, kurā aicināti piedalīsies 10 ukraiņu un 5 vietējo Rīgas iedzīvotāju bērni vecumā no 7 līdz 12 gadiem. Līdz gada beigām tiks realizēti četri nodarbību cikli. Tuvākās nodarbības notiks četras ceturtdienas no plkst 17:00 līdz 19:45, sākot no 6. jūnija.

Afiša

Projekta mērķis ir veicināt bērnu pašizaugsmi un radošumu, nodrošinot iespēju darboties un mācīties kopā ar citiem bērniem no abām kultūrām. Dalībniekiem ir jāpiedalās visās četrās cikla nodarbībās.

Vietu skaits nodarbībās ir ierobežots, tādēļ aicinām interesentus pieteikties savlaicīgi. Projekta realizācijā tiks veikta dalībnieku foto fiksācija, kā arī materiāli var tikt izmantoti projekta publicitātes nodrošināšanai.

Pieteikšanās un papildu informācija pieejama biedrības “Priekumus” facebook lapā.