Aicina atklāt Vecmīlgrāvi azartiskā foto orientēšanās spēlē

Aicina ikvienu rīdzinieku un pilsētas viesi augustā doties aizraujošā piedzīvojumā Rīgas Ziemeļu daļā – Vecmīlgrāvī, kur augustā norisināsies aizraujošs foto orientēšanās pasākums “Atklāj Vecmīlgrāvi”. Spēles dalībniekiem būs iespēja iepazīt Vecmīlgrāvja apkaimi, doties azartiskās orientēšanās kontrolpunktu medībās, veikt dažādus uzdevumus un iegūt noderīgas balvas, kas sarūpētas sadarbībā ar vietējiem Vecmīlgrāvja apkaimes uzņēmumiem.

Pasākuma dalībniekus, neatkarīgi no dzīvesvietas, vecuma vai dzimuma, individuāli vai komandā līdz 5 cilvēkiem, gaidīs 36 kontrolpunkti dažādās Vecmīlgrāvja vietās. Foto orientēšanās ekspedīcijas maršrutu pa Vecmīlgrāvi varēs veikt laika posmā no 1. līdz 31. augustam, jebkurā komandai ērtā laikā, izvēloties sev ērtāko pārvietošanās veidu – kājām, braucot ar skrejriteni, velosipēdu vai automobili. Obligātais ekipējums – mobilais telefons ar kameru, pildspalva vai marķieris, kā arī ērts un laikapstākļiem piemērots apģērbs, apavi un lukturītis diennakts tumšajā laikā. Visvairāk punktus ieguvušās komandas un aktīvākie dalībnieki saņems vērtīgas balvas. Noslēguma pasākums un apbalvošana notiks 8.septembrī kultūras pils “Ziemeļblāzma” parkā.

Dalība spēlē ir bez maksas.

●  Lai pieteiktos dalībai, komandai ir jāaizpilda iepriekšējās reģistrēšanās anketa
●  Reģistrēšanās spēlei turpinās arī pēc 1.augusta, tomēr ir jāņem vērā, ka ir ierobežots komandu skaits. Spēles materiālus būs iespējams saņemt elektroniski uz e-pastu, kā arī izdrukātus – Ziemeļrīgas kultūras apvienības KULTŪRAS PILS „ZIEMEĻBLĀZMA” informācijas centrā katru dienu 10.00 – 19.30.

“Atklāj Vecmīlgrāvi” papildus uzdevumus un balvas sagatavojuši: Ziemeļrīgas kultūras apvienības Kultūras pils “Ziemeļblāzma”, Rīgas brīvostas pārvalde, SIA “Karavella”, Veikals-bistro “Garšu Osta”, “Grīvas krogs”, “Picu darbnīca”, “Herbitum”, “RIDE”, “Laba druka”.

Pasākumu organizē Vecmīlgrāvja attīstības biedrība sadarbībā ar Rīgas valstspilsētas pašvaldību un SIA ‘’Latvijas ekspedīcija’’.

Projekts tiek līdzfinansēts Rīgas pilsētas Sabiedrības integrācijas programmas ietvaros.