Aicinām NVO uz informatīvo semināru “British Council pārstāvniecības Latvijā programma “People to People Cultural Engagement””

NVO nams aicina Rīgas nevalstisko organizāciju – biedrību un nodibinājumu – pārstāvjus pieteikties tiešsaistes informatīvajam semināram “British Council pārstāvniecības Latvijā programma “People to People Cultural Engagement””. Tiešsaistes seminārs notiks trešdien, 2023. gada 24. maijā no plkst. 14.00 līdz 15.00.

Semināru vadīs British Council pārstāvniecības Latvijā programmu vadītājas Anete Blūma un Maija Kurte.

Seminārā uzzināsiet vairāk par:

  • British Council pārstāvniecības darbību Latvijā;
  • programmu “People to People Cultural Engagement” un tās mērķiem;
  • iespējām saņemt finansējumu projektu īstenošanai programmas ietvaros;
  • projekta pieteikuma formas sagatavošanu un vērtēšanas kritērijiem.

Apvienotās Karalistes starptautiskā organizācija “British Council”, kas nodarbojas ar kultūras sakaru un izglītības iespēju veicināšanu vairāk nekā 100 valstīs, jau astoto gadu Baltijā īsteno vērienīgu sabiedrības saliedēšanas programmu “People to People Cultural Engagement”.

NVO pārstāvji seminārā varēs uzzināt vairāk par programmas mērķiem, iespējām programmas ietvaros saņemt finansējumu projektu īstenošanai, kā arī prasībām projekta pieteikuma iesniegšanai un ideju vērtēšanu.  

Aicinām semināram reģistrēties, atverot saiti šeit: https://ej.uz/peopletopeople_iespejas

Interesentiem, kuri būs pieteikušies līdz 23. maijam, iepriekš tiks nosūtīta saite uz lekcijas platformu. Reģistrējoties lūdzam norādīt precīzas e-pasta adreses!